Servicii VIP

+ -

Începeți călătoria cu stil!

Serviciile VIP oferite de Aeroportul Henri Coandă București pun preț pe timpul dumneavoastră și vă oferă o experiență aeroportuară exclusivistă

Asistentul dumneavoastră personal VIP vă întâmpină în terminalul Plecări, în zona de check-in și vă ajută să evitați cozile și locurile aglomerate.

Vă putem oferi asistență discretă și eficientă pentru controlul de securitate, dar și servicii de îmbarcare preferențială.

Începeți călătoria cu stil și relaxați-vă înainte de zbor în salonul nostru VIP, unde puteți găsi o selecție de gustări, băuturi răcoritoare, cafea sau băuturi alcoolice de calitate.

Limuzinele noastre vă stau la dispoziție pentru a vă conduce direct la/de la aeronavă.

La sosire, beneficiați, de asemenea, de asistență pentru formalitățile de control de trecere a frontierei.

Salonul Oficial este separat de zona generală pentru pasageri, foarte aproape de pista de aterizare-decolare și cea mai bună locație pentru evenimente de mari dimensiuni, dispunând de parcare proprie. Aici puteți beneficia de control de securitate și formalități de check-in private, precum și de îmbarcare directă cu limuzina.

Date contact: +4021.204.1212; +4021.204.1066; +4021.204.1398.

Completați formularul disponibil online la: www.bucharestairports.ro.  Formularul poate fi solicitat și prin email, de la adresele de email: vip1@cnab.ro / vip2@cnab.ro.

 

Pentru mai multe detalii, puteți accesa secțiunea "Tarife"

Saloane business class

Petreceti timpul dinaintea îmbarcării într-o atmosferă placută și relaxantă, în saloanele Business Class cu program 24 h/24.

Mai multe
Achizitii Publice
BIAS
Airport News
Cookie Settings