Servicii protocol Aurel Vlaicu

+ -

Începeți călătoria cu stil!

Serviciile VIP de pe Aeroportul  Internațional București Băneasa “Aurel Vlaicu” pun preț pe timpul dumneavoastră și vă oferă o experiență aeroportuară exclusivistă.

Stimați pasageri,

Ne bucurăm să vă putem primi din nou în saloanele Aeroportului Internațional București Băneasa. Colegii noștri, agenții de protocol, vor avea grijă, cu discreție și profesionalism, să vă petreceți timpul dinaintea îmbarcării într-un mod cât mai plăcut. Vă așteptăm cu drag!

Serviciile VIP oferite de Aeroportul Internațional Aurel Vlaicu sunt cea mai exclusivistă modalitate de a parcurge drumul de la intrarea în terminalul dedicat până la aeronava dumneavoastră. Indiferent de compania aeriană cu care călătoriți, cu noi beneficiați de discreție și siguranță. Cu un flux de pasageri special și asistență la îmbarcare, vă puteți relaxa și  organiza timpul liber petrecut în saloanele noastre așa cum doriți. Aveți la dispoziție conexiune Wi-Fi la internet, programe TV și o ofertă variată de băuturi și gustări.  Colegii noștri, agenții de protocol, vor avea grijă, într-o manieră prietenoasă și profesionistă, să vă ofere toate informațiile necesare cu privire la zborul dumneavoastră. Limuzinele și microbuzele noastre de ultimă generație vă stau la dispoziție pentru un transfer rapid la / de la aeronavă.

 

Phone: +4 (021) 230 5607 

Fax: +4 (021) 232 3687

Website: www.bucharestairports.ro/baneasa/ro

E-mail: contact@bucharestairports.ro

Adresă: Șoseaua București-Ploiești, nr. 40, Sector 1, București 013695 - OP 18, România

 

Saloane business class

Petreceti timpul dinaintea îmbarcării într-o atmosferă placută și relaxantă, în saloanele Business Class cu program 24 h/24.

Mai multe
Achizitii Publice
BIAS
Airport News
Cookie Settings