+ -

Conferință internațională de infrastructură și tehnologie aeroportuară organizată de CNAB

C.N. Aeroporturi București anunță organizarea Conferinței de Infrastructură și Tehnologie Aeroportuară în data de 9 mai 2023, la Otopeni.

La această conferință vor fi prezentate atât proiectele de infrastructură, cât și celelalte proiecte importante ce vor fi derulate pe aeroporturile Capitalei în viitorul apropiat.

Totodată, la conferință sunt invitați și antreprenori, producători/furnizori de tehnologie și echipamente precum, firme de consultanță precum și mari companii din domeniul duty-free.

Evenimentul este deschis și firmelor de consultanță în achiziții publice, care se pot înscrie pentru participare până luni, 1 mai 2023 la adresa de e-mail conference@cnab.ro Reunirea, într-un cadru de lucru, a beneficiarilor, antreprenorilor, producătorilor/furnizorilor, prestatorilor de servicii și consultanților în domeniul achizițiilor publice va îmbunătăți, pentru viitoarele proiecte ale C.N. Aeroporturi București, derularea procedurilor de achiziții publice respectiv închirieri, inclusiv prin depunerea unor oferte eligibile și întocmite conform legislației românești în domeniu.

Achizitii Publice
Revista Airport News
Cookie Settings