Anunț

+ -

În conformitate cu prevederile Legii 121 din 2019 privind evaluarea și gestionarea zgomotului ambiant, Compania Națională "Aeroporturi București" S.A., în colaborare cu INCD-T COMOTI – în calitate de prestator servicii, a demarat procedura de revizuire a Planurilor de Acțiune aferente Hărților Strategice de Zgomot realizate pentru Aeroportul Internațional Henri Coandă, respectiv Aeroportul Internațional București Băneasa – Aurel Vlaicu.

În acest sens, invităm comunitatea interesată (operatorii economici și institutiile de stat care contribuie la gestionarea zgomotului pe AIHCB și AIBB-AV, autoritățile locale și locuitorii din comunitățile învecinate aeroporturilor), să transmită prin e-mail, pe adresa registratura@cnab.ro, propuneri de măsuri / soluții care pot contribui la îmbunătățirea gestionării zgomotului și a efectelor acestuia.

Pentru a putea analiza / utiliza informațiile transmise, vă rugăm să specificați orașul/comuna de care aparțineți, precum și aeroportul la care faceți referire.

Hărțile Strategice de Zgomot, precum și Planurile de acțiune anterioare, pot fi consultate pe website, în secțiunea Informații / Protecția mediului.

Asteptăm propunerile dvs. până la data de 06 mai 2024.

 

CONNECT
Achizitii Publice
Airport News
Cookie Settings