VIP21 Martie 2014

Servicii Business Lounge


Saloanele Business ale Aeroportului Henri Coandă București – răsfățul pe care ți-l permiți

Dragi pasageri, ne bucurăm să vă putem primi din nou în saloanele noastre, începând din data de 23 iunie 2020. Colegii noștri, referenții de protocol, vor avea grijă, cu discreție și profesionalism, să vă petreceți timpul dinaintea îmbarcării într-un mod cât mai plăcut și în condiții de maximă siguranță și igienă, potrivit regulilor sanitare în vigoare. Vă așteptăm cu drag!

Aeroportul Henri Coandă dispune de două Saloane Business, amplasate în zona porților de îmbarcare 3 și 9, la etajul doi al terminalului de plecări internaționale.

Astfel,

  • Dacă aveți o invitație din partea operatorului aerian;
  • Dacă sunteți titularul oricăruia dintre cardurile Premium eligibile emise de o bancă românească;
  • Dacă achitați doar 45 de euro (direct la recepție, rezervarea nu este necesară).

Sunteți bineveniți să vă bucurați de facilitățile speciale ale saloanelor business ale Aeroportului Henri Coandă București, deschise 24h/ 24h.

La recepție, personalul nostru este disponibil non-stop pentru dumneavoastră, gata să vă asiste în orice situație înainte de îmbarcare.

O cafea bună sau un pahar de vin de calitate vă vor ajuta să vă relaxați înainte de zbor. Vom fi încântați să vă ascultăm dorințele. De asemenea, în saloanele nostre sunt disponibile ziare și reviste, precum și acces gratuit la internet wireless de mare viteză.

Fiecare salon oferă o zonă de relaxare cu fotolii confortabile și stații de încărcare a dispozitivelor electronice dar și o zonă pentru fumători,

Mai mult, priveliștea spectaculoasă spre platforma aeroportuară și aeronave, dar și cea spre zona comercială vor transforma fiecare vizită a dumneavoastră într-o experiență memorabilă.

 

Date de contact: