Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti20 Martie 2014

Parcare termen lung


Atenție: vă rugăm să consultați harta.
Tarifele sunt aplicabile doar la parcările P3, P4, P5.

TARIFE PARCARI PE TERMEN LUNG (P3, P4, P5): Pentru primele 4 zile de staţionare tariful este de 100 lei / 24 ore. Pentru o durată cuprinsă între 5 şi 30 de zile, pentru fiecare zi de parcare se mai adaugă 10 lei (exemplu: 7 zile – 430 lei; 30 de zile – 660 lei).

Durata maximă de utilizare a acestei parcări este de 30 de zile. Fiecare zi de parcare se achită integral, indiferent câte ore staționează autoturismul (tariful de parcare nu este fracționabil).

Atenție! Tarif pentru emitere tichet duplicat in cazul pierderii, deteriorarii sau neprezentarii tichetului de parcare: 100 lei (in situatia in care autovehicului este identificat in baza de date) + plata tarifului de parcare.

Tarif pentru emitere tichet unic de ieșire in cazul pierderii, deteriorarii sau neprezentarii tichetului de parcare: 500 lei (in situatia in care autovehiculul nu este identificat in baza de date.

Pentru evitarea unor situații neplăcute, vă rugăm să acordați atenție semnificației indicatoarelor instalate în perimetrul aeroportului, tuturor informațiilor afișate, precum și indicațiilor agenților de pază și ordine.

Eventualele observații/reclamații relative la modul de prestare a serviciilor de parcare:

Hartă parcare pe termen lung