Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti22 Decembrie 2014

Parcare pentru microbuze fără remorcă


Vă informăm că începând cu data de 01.08.2014, accesul microbuzelor precum şi al autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 2,5 tone, precum şi al autovehiculelor cu mai mult de 7 locuri este permis numai în parcarea Departament Est (P5).
În plus, în parcarea publică P2 (Sosiri) a fost interzis accesul autovehiculelor cu înălţimea mai mare de 2.0 m, în acest sens fiind instalate indicatoare rutiere corespunzătoare.
 
Tarif:

  • minimum 100 lei (inclusiv T.V.A.) pentru o perioadă de staţionare de până la 24 de ore
  • Pentru primele 4 zile de staţionare tariful este de 100 lei / 24 ore. Pentru o durată cuprinsă între 5 şi 30 de zile, pentru fiecare zi de parcare se mai adaugă 10 lei (exemplu: 7 zile – 430 lei; 30 de zile – 660 zile).

 

Durata maximă de utilizare a acestei parcări este de 30 de zile. Fiecare zi de parcare se achită integral, indiferent câte ore staționează autoturismul (tariful de parcare nu este fracționabil).

Atenție! Suprataxa pentru pierderea, deteriorarea sau neprezentarea jetonului de parcare: 500 lei.

Pentru evitarea unor situații neplăcute, vă rugăm să acordați atenție semnificației indicatoarelor instalate în perimetrul aeroportului, tuturor informațiilor afișate, precum și indicațiilor agenților de pază și ordine.

Eventualele observații/reclamații relative la modul de prestare a serviciilor de parcare:

 

Pentru accesarea parcării pentru microbuze fară remorcă (P 5), consultaţi harta.

Hartă parcare pe termen lung