Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti20 Martie 2014

Magazine


 

 


Magazine Aelia 

În cele 7 magazine Aelia puteți găsi produse din următoarele categorii : parfumuri și produse cosmetice, dulciuri, vin, băuturi spirtoase, băuturi românești, produse din tutun, accesorii de modă și travel, souveniruri din România, jucării. Zona include și un Tasting Bar care permite călătorilor să încerce și să descopere noi produse. Magazinele Aelia sunt accesibile călătorilor care merg către destinații Schengen și Non-Schengen, atât în zona porților de îmbarcare ale zborurilor interne și internaționale. Fanii echipei naționale de fotbal a României se pot bucura de asemenea de un fanshop dedicat Federației Române de Fotbal. 

Program:  Non Stop
Localizare: Zona acces porți îmbarcare zboruri internaționale – Schengen, Zonă sosiri internaționale, Zboruri interne, Plecări internaționale non-Schengen, Plecări internaționale Schengen 

 

Relay 

Cele 4 magazine Relay își întâmpină clienții cu publicații românești și străine. Magazinele oferă de asemenea hărți turistice, cărți, suveniruri. Gama este completată de produse esențiale pentru călătorie, snacks-uri, băuturi, tabac și accesorii pentru tabac. 

Program:  Non Stop
Localizare: Zonă plecări internaționale – Non-Schengen , Zona de tranzit plecări , Zonă de tranzit sosiri, Zonă plecări internaționale – Schengen


 

 

Discover  și  magazin de produse tradiționale (Art&Craft) 

Cele 2 magazine Discover si magazinul Art&Craft oferă produse tradiționale românești originale, produse autentice de artizanat și artă populară, produse personalizate cu design original;o gamă variată de delicatese cu specific românesc.


Program: Non Stop
Localizare: Zonă plecări internaționale – Schengen, Zonă plecări internaționale – Non-Schengen
 


 

 

Aelia Bucharest Pop 

În Aelia Bucharest Pop puteți găsi produse din următoarele categorii: jucarii, cărți educative, accesorii de travel, souveniruri din România, jucării. Prin parteneriatul cu Federația Română de Fotbal (FRF), magazinul Aelia oferă suporterilor și călătorilor o gamă largă de produse licențiate și suveniruri ale echipei naționale de fotbal a României : tricouri, șepci, eșarfe, mingi si multe alte produse. 


Program: Non Stop
Localizare: Zona access porți îmbarcare plecări interne. 


 

Magazin de jucarii 

Magazinul de jucării își întâmpină călătorii mici și mari sa aleagă dintr-o o gama variată de cărți de colorat, cărți educative, jocuri distractive, jucării de pluș, machete de mașini și alte jucării colorate. 


Program: Non Stop
Localizare: Zona Plecări Internaționale - Schengen


 

 

 

Relay

Publicații românești și străine.Hărți turistice, articole foto, cărți, suveniruri, CD-uri

Program: Zilnic 06:30 - 23:30
Localizare: Culoarul de legătură dintre Terminalul Plecări și Terminalul Sosiri

 


Carefour

Supermarket
Program non – stop
Localizare: Terminal Sosiri Parter

 


Agenție LOTO

Program Luni – Sâmbătă 08:00 – 21:00

   Duminică          08:00 – 19:00

Localizare Terminal Sosiri parter